15.3.2014

Etuilu kannattaa aina

Frankfurtin lentokentällä Finnairin check in -linjoja oli kolme: baggage drop, economy ja business. Koneessa näin, että näitä viimeksi mainittuja oli tasan neljä henkilöä, joten heistä ei pitkää jonoa saa. Pisin jono syntyi baggage drop -linjalle, jonka ilmeisesti uskottiin olevan nopein, koska suurimmalla osalla check in näytti jääneen tekemättä, joten onneton oikea linjan asiakas joutui pisimpään jonoon. Economy-jono, jonne suurin osa olisi kuulunut, oli lyhyt, mutta lyhyin jono oli business-linjalle, jossa oli takuulla enemmän kuin neljä asiakasta, joten etuilu kannatti, jotta pääsi seuraavaan jonoon nopeammin.

Turvatarkastus tietenkin sujui saksalaisella perusteellisuudella ja hitaasti, josta sitten pääsi nopeimpaan eli myymälään.

Sitten tuli nälkä, kun ei koko päivänä ollut syönyt juuri mitään, mutta siellä näytti olevan yksi töpötäysi pikku-kahvilla, jossa sai myös ruokaa. Baaritiskin päässä pyydettiin odottamaan pöytiin ohjausta, mutta pari nopeaa kaveria ei tuota ehtinyt lukea ja saivat pöydän - tosin moitteiden kera, että tällä puolella syödään eikä pelkästään kaljoitella (siis, kun eivät olleet asianmukaisesti ilmoittautuneet jonoon). Minulle kerrottiin, että odota kaksi minuuttia, mutta aikani alkoi olla lopussa. Etuilu kannatti siis tässäkin.

Tarinalla on onnellinen loppu sillä sain surkean pitsan-palan ja ison oluen, jotka tilasin saksaksi, mutta en ymmärtänyt tarjousta, jossa saman surkean palan olisi saanut limskan kanssa alennuksella. Otin oluen, koska se kumminkin oli hyvää kaiken sosiologisen tarkkailun jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti