Lihapiirakoiden
lisäksi minulla on toinen lohturuoka, oopperaleipä. Lämpimiä
voileipiä on monenlaisia, mutta erityissuhde minulla on oopperaleipään,
joita sain jo lapsuudenkodissa, sen jälkeen opiskelijaruokalassa
Siltavuorenpenkereellä (kutakuinkin kauheassa fysiikan laitoksen kuppilassa) ja
lopulta omassa kodissa itse tehtynä: jauhelihapihvit hiukan esilämmitettyjen
paahtoleivän palojen (nykyisin kokojyvää) päälle ja noiden päälle paistettu
kananmuna. Käytän myös juustoa osien välissä liimana, sillä se helpottaa
syömistä. Ja lopulta laitan koko paketin uunin lämpöön muutamaksi minuutiksi
Pakkomielteinen
osa jatkuu syödessä, koska käytän ketsupin, HP-kastikkeen ja sinapin sekoitusta
mausteena. Juon teetä, aiemmin mustaa teetä sokerin kanssa, mutta nykyään
vihreää teetä ilman sokeria. Ilman noita mausteita ja teetä koko operaatio
tuntuu vääryydeltä.
Yleensä
seurauksena on ylensyönti.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti